Kokku registreeris kindlustusselts veebruari jooksul 1654 uut kahjujuhtumit, millest 511 juhul oli tegemist liikluskahjudega. Kõige rohkem hüvitas Seesam eelmises kuus sõidukikahjusid: vabatahtliku sõidukindlustuse omanikele 14,7 miljonit krooni ja liikluskindlustuses 6,5 miljonit krooni.

Sõidukitega seotud kahjudest on kõige sagedasemad liiklusõnnetuse- ja klaasikahjud. Sula ja külma ilma kiire vaheldumine on muutnud teeolud äärmiselt ohtlikuks, mistõttu esineb sageli autoga teelt väljasõite ja teistele sõidukitele tagant otsa libisemisi. Varakindlustuses maksis Seesam veebruaris 2,4 miljonit krooni hüvitisi, millest eraisikutele hüvitati 0,6 miljonit krooni ja ettevõtetele 1,8 miljonit.

Selle aasta alguse kahe kuuga on Seesam hüvitanud kahjusid 49,3 miljoni krooni eest ehk 34% rohkem kui möödunud aastal sama aja jooksul. Kõige enam on kasvanud hüvitised ettevõtte varakindlustuses ja reisikindlustuses.

Kindlustusmakseid kogus Seesam veebruaris 45,2 miljonit krooni. Kuu maksetest suurem osa ehk 23,9 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, liikluskindlustuse makseid kogunes 9,6 ja varakindlustuse makseid 4,1 miljonit krooni.

Kokku on Seesam aasta algusest kogunud preemiaid 100 miljonit krooni – kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on 28%. Kindlustusmakseid on kogutud kõige rohkem vabatahtlikus sõidukikindlustuses (51,4 miljonit krooni), liikluskindlustuses (21 miljonit krooni), ettevõtte varakindlustuses ning koduvarakindlustuses.
Finantsinspektsiooni andmetel oli Seesam Rahvusvahelise Kindlustuse turuosa jaanuari lõpu seisuga 16,4%, olles turul kolmas suurem kahjukindlustusselts, teatas ettevõte.