Enim hüvitas Seesam sõidukitega seotud kahjusid – kokku 22,4 miljoni krooni ulatuses, millest 65% maksti vabatahtliku sõidukikindlustuse ja 35% liikluskindlustuse hüvitisteks. Jaanuaris on kahjusid hüvitatud 29% rohkem kui eelmise aasta esimese kuuga. Kõige enam on hüvitised võrreldes eelmise aasta algusega kasvanud vastutuskindlustuses, reisikindlustuses ja liikluskindlustuses.

Kindlustusmakseid kogus Seesam jaanuaris 54,8 miljonit krooni, mis on 22% rohkem kui eelmise aasta jaanuaris. Kuu maksetest 38,9 miljonit laekus sõidukite kindlustamisest, millest vabatahtlikust sõidukikindlustusest 27,5 miljonit ja liikluskindlustusest 11,4 miljonit. Ettevõtte vara kindlustusmakseid koguti 6,5 miljonit ning koduvara makseid 3,7 miljonit krooni.

Kindlustusmaksete kasv on võrreldes eelmise aasta jaanuariga suurenenud kõige rohkem ettevõtete kindlustuse poole pealt töökestuskindlustuses ja ettevõtte varakindlustuses. Eraklienditoodete osas on mahud enam kasvanud reisikindlustuses ja sõidukikindlustuses.

2006. aasta oli Seesami jaoks edukas - aastaga koguti 583 miljonit krooni kindlustusmakseid, juurdekasv võrreldes eelneva aasta sama perioodiga moodustas 29 protsenti. Eesti kahjukindlustusturg kasvas samas vastavalt 16 protsenti.

Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS on suuruselt kolmas kahjukindlustusselts Eesti kindlustusturul. Seesami turuosa kogutud kindlustusmaksete põhjal suurenes 2005. aasta lõpuga võrreldes 1,8 protsendipunkti ning oli 2006. aasta lõpuks 18,6 protsenti, teatas selts.