Hüvitatud kahjudest 1125 olid seotud vabatahtliku sõidukikindlustuse ja 489 liikluskindlustuse juhtumiga. Kuu jooksul registreeriti 1469 uut kahjujuhtumit. Enim maksti juunis hüvitisi vabatahtliku sõidukikindlustuse juhtumite eest (18,6 miljonit), järgnesid liikluskindlustus (9 miljonit) ning ettevõtte varakindlustus (1,5 miljonit krooni).

Kokku on Seesam selle aasta esimese poolaastaga hüvitanud kahjusid 171,2 miljoni krooni ulatuses, mis on 37% rohkem kui 2006. aasta samal perioodil. Kõige enam on hüvitised kasvanud tsiviilvastutuskindlustuses ja ettevõtte varakindlustuses.
Juuni jooksul kogus selts kindlustusmakseid 45,7 miljonit krooni. Kokku on Seesam poole aastaga kogunud preemiaid 279,6 miljonit krooni, mis võrreldes möödunud aasta sama perioodiga on jäänud samale tasemele. Enim kasvasid kindlustusmaksed eelmise aastaga võrreldes transporditavate kaupade kindlustuses ning liikluskindlustuses.

Finantsinspektsiooni statistika põhjal moodustab Seesam Rahvusvahelise Kindlustuse turuosa Eesti kindlustusturul aasta viie esimese kuu kokkuvõttes 15,5 protsenti, millega selts hoiab kolmandat kohta.