Margus Luih lahkub seoses perekonna elukoha vahetusega. Samas jätkab Margus Luih kokkuleppel kindlustusseltsi omanikega veel 4 kuud tööd juhatuse liikmena.



“Asume perega elama Pärnusse ja sealt Tallinnasse töölkäimist ei pea ma mõistlikuks. Lisaks on mul õige aeg realiseerida end mõnes muus valdkonnas,” ütles Luih.



Seesami senise kindlustusdirektori Andri Püvi sõnul on Margus Luihi teened kindlustusfirma arendamisel väga suured ning tal on hea meel üle võtta eduka ettevõtte juhtimine.



Andri Püvi on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ning enne Seesamisse tööle asumist 1997. aastal töötanud Abe Rahvusvaheline ASis. Seesamis on Andri Püvi töötanud edasikindlustusjuhina, osakonnajuhatajana ning kindlustusdirektorina.



Tänavu kolme kvartaliga kogus Seesam üle 433 miljoni krooni kindlustuspreemiaid. Seesami kasum antud perioodil oli 85,3 miljonit krooni.



Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS on 1991. aastal asutatud universaalne kahjukindlustusselts, kelle omanikuks on Soome juhtivaid kindlustuskontserne Pohjola Group. Seesami nime kandvad kindlustusseltsid tegutsevad kõigis kolmes Balti riigis.