Rahvusvaheline žürii valis nominentide seast välja parima jätkusuutlikult kasvava ettevõtte, sotsiaalselt vastutustundliku projekti, tehnoloogilise innovatsiooni projekti ja noore ettevõtja.

Parimaks jätkusuutlikult kasvavaks ettevõtteks pärjati ventilatsiooniseadmete tootmise ja müügiga tegelev ETS NORD AS. Kiire kasvuga ettevõte, kus igapäevategevused on seotud keskkonnahoiu põhimõtetega.

Sotsiaalselt vastutustundlik projekt 2015 on Microsoft Eesti “Mobiilne kevad”, üle-eestiline programm, mille eesmärk oli eri ühiskonnagruppide e-oskuste parandamine.

Noore ettevõtja auhinna pälvis Gerli Veermäe, kes on asutanud tööjõuportaali GoWorkaBit.

Sel aastal anti esmakordselt välja silmapaistva tehnoloogilise innovatsiooni preemia. Auhinna pälvis superkondensaatorite tootja Skeleton Technologies OÜ. Ettevõtte superkondensaatorid on teiste tootjatega võrreldes kahekordse energiatiheduse ja viiekordse võimsustihedusega.

Eelmisel aastal võitis jätkusuutliku kasvu auhinna Greencarrier Freight Services Estonia, sotsiaalselt vastutustundliku ettevõtte preemia pälvis ISS Eesti ning aasta nooreks ettevõtjaks pärjati tarkvaraettevõtte ZeroTurnaround asutaja Jevgeni Kabanov.

Üritust toetavad Ericsson, kaitsetööstusettevõte Saab, EMT ja Elion, Rootsi Instituut, EAS ja Rootsi Kaubanduskoda.

Ettevõtluskonkurss Rootsi Äriauhind sai alguse 2006. aastal Leedust. Tänasel päeval ka Eestis ja Lätis toimuva konkursi eesmärk on lisaks kohalike ettevõtete tunnustamisele tõmmata ühiskonna tähelepanu vastutustundlikule arengusuunale ettevõtluses, tõsta esile innovaatilisust ja ühiskonda panustamise olulisust.