Soolaste toiduainete kategoorias:

1.OÜ Nopri Talumeieri Mädarõikavõie

2.OÜ Paadi Pagar tume rukkileib Mardi

3.OÜ Nopri Talumeieri sõir.



Magusate toiduainete kategoorias:
1. FIE Arvo Veidenbergi Pajumäe talus toodetud Mahe vaniljekreem astelpaju kastmega

2.OÜ Delibalt Production MuMa glasuurkohuke trühvlilisandiga

3.-4.OÜ Delibalt Production MuMa glasuurkohuke küpsise ja jõhvikamarjamoosiga 3.-4. AS Värska Vesi Värska Plus rabarber.

Kuna jookide kategoorias rohkem osalejaid ei olnud, soovitame tootjal osaleda tootekonkursi Parim Toiduaine mittealkohoolsete jookide alakategoorias.
Äramärgitud toodeteks valis komisjon AS Lihameister Viie Päeva Suitsuliha (toonitati ehedat suitsuliha maitset ja lihtsust) ning OÜ Luke Farmimeierei hallitusjuustudest Valgehallitusjuustu Breti Brie köömnetega.

Toiduliidu teatel kuulusid hindamiskomisjoni toitumisteadlased, kohalike järelvalveasutuste esindajad, kohaliku omavalitsuse esindaja, kohalike turismitalude esindaja.

Komisjon jagas tooted kahte kategooriasse: soolased ja magusad toiduained. Hinnati toote välimust, lõhna, maitset, konsistentsi, müüki ning eriti uudsust.

Võidutooted saavad endale õiguse toidumärgi Parim Toode Lõuna-Eesti Väikeettevõttelt’2008 kasutamise oma toodetel.