Aga Varuli advokaadibüroo ei ole esinda ega ole esindanud ainult Neinar Seli, vaid ka teisi tippreformierakondlasi. Näiteks 2008. aastal kirjutas Eesti Päevaleht, kuidas Muugal endale 30-hektarilist maatükki ihanud Tallinna Sadam – selle nõukogu esimees oli juba siis Neinar Seli - peab tehingust loobuma, sest majandusminister Juhan Parts otsustas 2007. aasta lõpus tehingu keelata.

Nimelt ostis sadama vahetus läheduses asuva kinnistu Reformierakonna suurrahastaja, ettevõtja Märt Vooglaiule kuulunud AS Estoplast 1998. aastal. 2000. aastal liikus kinnistu OÜ-le Xenos Invest ning 2008. aastaks kinnistu valdajaks saanud Alforst Investile. See ettevõte kuulub siiani Varuli advokaadibüroo partnerile Ants Mailendile.

„Teate, ma ei soovi Pööli kinnistute teemat mitte kuidagi kommenteerida ega soovi ka selgitada, miks,“ oli Mailend konkreetne.

Vooglaiu määras Tallinna Sadama nõukogu liikmeks 2003. aasta augustis toonane rahandusminister Tõnis Palts. Enne valimisi oli Vooglaid toetanud märkimisväärsete summadega Reformierakonda ja Keskerakonda.

Pööli kinnistud olnuks sadamale tähtsad eelkõige sellepärast, et vaid sealtkaudu pääseb ligi läänepoolsematele aladele, kuhu sadam saanuks laieneda. Samuti saanuks 30 hektarile rajada näiteks logistikapargi ja kasutada maa-ala ladustamiseks.

Läbirääkimised vandeadvokaat Mailendiga jõudsid nii kaugele, et mõlemad pooled kirjutasid alla kavatsuste protokollile. Sadama juhtkond valmistas tehingu üksikasjad ette ka nõukogule ning sisuliselt olid puudu vaid nõukogu liikmete allkirjad. Tehing pidi ametlikuks saama nõukogu viimasel koosolekul vahetult enne 2007. aasta lõppu.

Aga ei saanud. Vahetult enne nõukogu koosolekut andis majandusminister Juhan Parts kirjaliku käsu Pööli kinnistuid mitte osta. Seejuures oli nii sadama juhtkond kui ka nõukogu maa ostmise poolt.
Neljapäeval toimunud Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee koosolek kinnitas dr Eve Undi ja Neinar Seli avaldused Eesti Antidopingu nõukogu liikme kohalt tagasiastumiseks. Nõukogu jätkab neljaliikmelisena, koosseisus dr Ralf Allikvee, Ants Mailend, Kristjan Port ja Tõnu Seil.