Uues kaubanduskeskuses on kaks korrust ning kokku 2677 ruutmeetrit pinda, millest 1442 ruutmeetrit on Selveri kasutuses. Teised üürnikud on looma- ja lillepood, apteek ja lastekauplus. Klientide kasutada on 49kohaline parkla, teatas Selver.

Selveri avamisega tekib Kuldigasse 33 uut töökohta. 

Kuldiga linnapea Inga Bērziņa sõnul on kaubandus ning turism olnud Kuldiga jaoks alati üliolulise tähtsusega ning Selveri tulek Kuldiga ja ümberkaudsete elanike jaoks väga tähtis.

„Kuldiga on ostukeskus lisaks linlastele ka kõikidele ümberkaudsete väiksemate kohtade elanikele ning turistidele. Selveri avamine pakub linnaelanikele ning külalistele rohkem valiku- ning ostlusvõimalusi. Linna jaoks on väga olulised ka uued töökohad, mis Selveri avamisega tekivad. Majandusraskuste perioodil on nii linnale kui kogu Läti riigile heaks stabiilsuse tagamise võimaluseks just uute töökohtade loomine,“ lausus Inga Bērziņa.

„Selveri pikaajaline edu Eestis baseerub sellel, et Selveril on eriline tootevalik, kõrge teenindustase ning tunnustatud ja hea maitsega Selveri Köögi lai toodetevalik. Kasutame siin Lätis sama kontseptsiooni, kohandades tootevaliku Läti kliendile sobivaks,“ sõnas Selver Latvia tegevdirektor Uldis Priekulis

 „Selver peab oluliseks, et sarnaselt Eesti kauplustega oleks Läti poodides esindatud kohalike tootjate kaubad, sealhulgas ümberkaudsete väikeettevõtete toodang. Selver on esimene jaekaubanduskett Lätis, mis on saavutanud kokkuleppe kasutada toodetel Rohelise Lusika (Läti tervislike toodete märk) sümbolit. Meil on luba panna see pea 50 toote hinnasildile, toetades sellega eelkõige kohalikke tootjaid.“

Igal Selveril on oma logo, mis kujutab midagi iseloomulikku konkreetsest piirkonnast.

Kuldiga Selveri sümboliks on valitud üle Venta jõe viiv võlvidega sild.

Kaubanduskeskuse rekonstrueerimistööde käigus korrastatakse ka lähedal asuv park ning kevadel ehitatakse kaupluse lähedale ka laste mänguväljak.

Selver avas möödunud aasta lõpul kauplused Lätis Ogres ja Rezeknes. 2009. aasta jooksul avab Selver Lätis veel kolm kauplust: Daugavpilsis, Salaspilsis ja Aizkraukles.