Selverit on tema sõnutsi alates 2010. aastast kuni tänaseni ekslikult esitatud osalisena väidetavas piimakartellis. "Selverile protsessi käigus kahtlustust ega süüdistust ei esitatud ning prokuratuur jõudis pärast aastatepikkust uurimist järeldusele, et kartelli ei eksisteerinud," kinnitas Lomp.

„Kinnitasime juba 2010. aastal, et ükski meie töötaja pole piima hinda konkurentidega kokku leppinud. Paraku esitlesid jõustruktuurid meediale Selverit põhjendamatult kartellileppe osalisena. Seejuures uuriti juhtumit ligi neli aastat, väidetavavalt tegeles sellega kümme inimest, kuid kahtlustuse ega süüdistuseni ei jõutud ning asi lõpetati vaikselt. Selver sai lõpetamise faktist teada kolmandatelt isikutelt, prokuratuur ei pidanud vajalikuks sellest meid teavitada,“ kinnitas ta.

„Peame piinlikuks olukorda, kus jõustruktuurid panevad suure kära saatel firmadele aastateks häbimärgi külge ja kui ettevõtjat on survestatud ja meedias piisavalt tähelepanu kogutud, siis lõpetatakse juhtum vaikselt ja tähelepandamatult,“ märkis Lomp. „ Ausa konkurentsi eest seisvad riigiasutused peavad julgema ka oma sõnade eest vastutada. Selline käitumine pärsib ettevõtluskeskkonda ja tekitab umbusku, sest igati ausalt tegutsedes võib saada kahtlustuse, mille mahapesemine nõuab ettevõtjalt aastaid.“