Restoranide Gloria ja Egoist juht Dimitri Demjanov pakub iga kahe nädala tagant välja uue, maailmas klassikaliseks saanud roa retsepti, aga ka uues kuues traditsioonilisi Eesti toite. Koos retseptiga saab Selverist kaasa osta toidukomplekti, kus on restoraniroa valmistamiseks kõik vajalikud komponendid, sealhulgas maitseained valmis mõõdetud.

Selveri teatel jääb toidukomplekti hind kolmele-neljale inimesele sõltuvalt roast 50-90 krooni vahele.

Kook Demjanovi sõnul on toidukomplekti eelis see, et pikka ettevalmistamist nõudvad road saab valmis poole tunniga "Maailma köögi kullafond on suurepärane, kuid maitsva toidu saab valmistada ka toiduainetest, mis kasvavad paarisaja kilomeetri raadiuses meie kodust. Selveri retseptidega olen püüdnud näidata, milliseid hõrgutavaid roogi on kodumaisest toorainest võimalik teha," rääkis Demjanov.

A-Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar sõnas, et seni müügil olnud viiest erinevast toidukomplektist on osutunud kõige populaarsemaks Pärispea kalasupp. Seni on pakutud toorpastat pesto Genovezega, Kurzeme strooganovi, kana frikasseed riisiga, Ungari guljašš-suppi. Praegu on müügil Ratatouille ehk Nizza juurviljapada.