Koduselverid planeeritakse peamiselt elurajoonide südamesse, aga ka kohalike elanike jaoks oluliste asutuste lähedusse, ühistranspordipeatuste juurde või kojusõidu suunal peamiste sõiduteede äärde, teatas Selver.

„Mõte lähipoodidest on idanenud juba mitu aastat,“ selgitas Selveri keti juht Andres Heinver.

„Praeguseks on mõttest saanud konkreetne plaan avada nii Tallinnas kui teistes linnades väikeseid poode just elurajoonidesse ja inimeste liikumisteedele. Kodupoe kaubavalik on küll suurte Selveritega võrreldes piiratum, aga igapäevaeluks vajaliku saab kätte kõigist meie poodidest. Konkurentide väikepoodidest eristab Koduselverit pagaripunkt koos kohvinurgaga, kust saab nii kuuma piruka kui joogi kiirelt kaasa haarata,“ rääkis Heinver ka konkurentsieelistest.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ütles Delfile, et kõigis Selverites on hinnad samad ehk Koduselveris hakkavad piim ja leib maksma täpselt sama palju kui Järve Selveris.

"Kindlasti hoiame pilgu peal ka maakohtadel ning oleme huvitavatele ja headele arenduspakkumistele avatud," sõnas Vilu.

577-ruutmeetrise müügisaali ning 825-ruutmeetrise kogupinnaga Selveri esimene kodupood avatakse praeguse Evelekti kaupluse ruumides aadressil Pärnu maantee 536b, mida üüritakse osaühingult Maurizio. Uues kaupluses saab tööd 20 inimest.

Lisaks Selveri kodupoele leiavad keskuses koha apteek, lillepood ning Humana riidekauplus.

Järgmistel aastatel on Selveril kavas avada mitmeid kodupoode peamiselt Tallinnas, aga ka teistes Eestimaa suuremates linnades.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub 35 kauplust ning suurköök. Selveritest tehti mullu 33,1 miljonit ostu.

Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.