?Selveri Köögi tooted on võetud omaks kõikjal Eestis, kuhu laienenud oleme,? rääkis A-Selver AS juhataja Ain Taube. ?Sel aastal avasime kokku 7 Selverit, neist 2 Tallinnas. Laienemise põhisuunaks oli Lõuna-Eesti: Võru, Valga, kaks Selverit Tartus ja üks Pärnus. Kõikjal hinnatakse üha enam kiirust ja mugavust ning sellepärast kasvab ka Köögi toodete populaarsus pidevalt,? rääkis Ain Taube.

?Kokku müüdi Selveri Köögi tooteid 9 kuuga üle 1600 tonni, mis on 70% enam kui eelmisel aastal samal perioodil,? märkis Ain Taube. ?Kõige enam kasvasid salatite ning kondiitri- ja pagaritoodete müügimahud, vastavalt 88% ja 75%,? lisas Ain Taube.

Selveri Köögi juhataja Reet Rumi sõnul tarbitakse Köögi tooteid kõige enam jaanipäeval ja jõuluajal, mil käive kasvab ka kõige rohkem. ?Eestlaste jaoks mängib toidulaud pühade ajal erilist rolli ja sellepärast täiendame sügis-talve tootevalikut spetsiaalse jõulumenüüga, ? rääkis Reet Rum.

Enamik talvetooteid jõudis müügile novembri alguses. Lastemenüü uued tooted ja jõulumenüü peolauatooted tulevad müüki alates 24.novembrist.