Selveri Köögi käive kasvas aastaga 35%
"Selveri toidukaupade müügitopis moodustasid valmistoidud ajavahemikul maist-oktoobrini 8% kogukäibest ning olid lahja alkoholi järel teisel kohal," sõnas A-Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar. "Selveri keti kogukäibest oli Selveri Köögi toodangu osakaal 5%. Omatoodang on üks peamisi võimalusi jaekettidele teistest eristuda ning seetõttu oleme pannud sellele olulist rõhku."
Selveri Köögi juhataja Reet Rum ütles, et kõige suurema müügikäibega kuud on Selveri Köögi jaoks sellel aastal tegelikult alles ees. "Seepärast toob Selveri Köök välja uue jõulumenüü, kus on mitmeid traditsioonilisi jõuluroogi, nagu sült, seapraad sinepiga, praekapsas jne, kuid on ka täiesti uusi tooteid nagu Kadaka heeringas ja Toorjuustukook jõhvikatega," selgitas Rum. "Tahame just kiirel jõuluajal oma klientide aega säästa ja elu lihtsamaks muuta."
Selveri Köögi populaasemad kondiitritooted on Kärsupea kook ja Kass Arturi kook; valmistoitudest kartulisalat ja ahjukartul; magustoitudest on jõhvikamannavaht ja kihiline magustoit; peolauatoodetest võileivatort lihaga ja võileivatort kalaga.