Kokku tuleb Selveri teatel müügile 49 uut toodet ja viis eelmise hooaja hitttoodet. Kergemate toodete seas on näiteks lõunasalat, kana-kõrvitsasalat, keelerull toorjuustutäidisega jt.

„Vahetame oma menüüd kaks korda aastas – kevadel ja sügisel,” selgitas A-Selver ASi ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar. „Inimeste huvi on eelkõige suurenenud erilisemate toodete vastu. Sellepärast on iga menüü oma uudsete maitsetega väga oodatud. Rohkem hindavad inimesed suvel kerget ja hõrku maitseelamust kui väga toitvat ja rammusat kõhutäit.”

„Erilist rõhku pöörasime suvemenüü koostamisel salativalikule, mis täienes 13 uue salati võrra,” rääkis Selveri Köögi juhtajata Reet Rum. „Varasemast on rohkem kasutatud erinevaid maitseainesegusid ja teriyaki kastet. Uuenenud menüüs pakume näiteks keelesalatit - suitsukeelega -, ja nostalgilist toodet Nikolai salat, mis sisaldab köögivilju, veiseliha ja tarretist.
Rumi sõnul tõuseb tänu erinevatele aiapidudele alati peolauatoodete ettetellimine, mille puhul on eriti hinnatud erinevad sekserid.

Suvehooajal maiustatakse rohkem lahjemate kookidega – toorainena on hinnatud puuviljad ja marjad ning kohupiim ja jogurt. „Sellepärast rõõmustame Selveri kliente koguni nelja uue kohupiimakoogiga: porgandi, vaarika, rosina ja kirsiga ning kahe jogurtikoogiga – värvikireva marja- jogurtikoogiga ja ahjuõuna-jogurtikoogiga,” lisas Reet Rum.
Selveri Köögis valmistatakse 250 erinevat toodet. Selveri Köök tarnib kaupa kõikidesse Selveritesse üle Eesti ja lisaks Tallinna ja Tartu Kaubamajja.