Uus Selveri Köögi menüü sisaldab ka peenemaid toite, mis valmistatud põnevast toorainest. Müüki tulevad Caesari salat, Crème Brule, kitsejuustupallid vinnutatud loomalihaga, veiseliha-mädarõika tarrend jt.

„Talvisel ja külmal ajal meeldib inimestele ennast hõrgutavate toitudega rohkem kostitada ning sellepärast otsustasime 2006. aasta talvemenüüsse lisada mitmeid gurmaanide lemmiktooteid,” rääkis A-Selver AS juhtaja Ain Taube. „Erilisemad toorained nagu parmesanijuust või lollo rosso salat on ka pisut kallimad, kuid sissetulekute kasvades on inimeste huvi põneva ja kvaliteetse söögi vastu suurenenud.”

„Talvehooajal tarbitakse rohkem toitvamaid sööke. Hinnas on mitmesugused vormiroad, praed ja praekapsad,” rääkis A-Selver AS ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar. „Uued põnevad valmistoidud on talvemenüüs näiteks pastaroog tuunikala ja sinihallitusjuustuga ning kana magushapus kastmes.”

Magustoidud ja kondiitritooted on hinnatud ühtemoodi igal aastaajal ja seekord täienes menüü 12 uue kondiitritootega ja 5 uue magustoiduga. „Pakume nii kergemaid kui ka toekamaid magustoite. Näiteks tuleb müüki uus Salenaja sarja kook - Saleneja maasikakook. Eriti hinnatud on Lastemenüü erikujulised tordid. Seekord toome turule Mõmmi- ja Lepatriinutordi,” rääkis Saar.

Kõige rohkem uuenes peolauatoodete menüü, tervelt 15 toote võrra. „Pidude korraldamisel hinnatakse üha rohkem kiirust ja mugavust ning sellepärast on Selveri Köögi toodete ettetellimine väga populaarne, seda eriti jõulude ajal. Ligi 25% ettetellimistest tehakse interneti teel, mis lisab veelgi mugavust,” ütles Saar.