Esinduses töötab kokku 27 inimest, kellest suurema osa moodustavad autoteeninduse töötajad, teatas ettevõte.

Esinduses müüakse ja teenindatakse autosid kõigilt AS Silberauto poolt pakutavatelt kaubamärkidelt – Mercedes-Benzilt, Mitsubishilt ning Chryslerilt, Jeepilt ja Dodge´ilt. Samuti müüakse kasutatud autosid.

Rakvere esinduse juhil Rein Palmil on hea meel, et vaatamata pisiviivitustele on nüüd uksed ka klientidele avatud. “Hetkel on meil veel sisseelamisperiood, et kõik vajalik oma koha leiaks,” ütleb Palm.

"Hakkame hea meelega nüüd omas majas müügi- ja teenindustöödega pihta - siiani said meie töötajad teadmisi ja kogemusi teistes Silberauto Eesti esindustes. Kõik põhifunktsioonid toimivad ning hiljemalt veebruari keskel jõuavad kohale ka viimased puuduvad sisustuselemendid. Seega kõik kliendid on teretulnud, ametliku avamise teeme märtsi alguses.”

Kahekorruselise esindusehoone esimesel korrusel pakutakse uusi, teisel aga kasutatud sõidukeid. Kaasaegse sisustusega töökojas on sõiduautodele hoolduskohti kaheksa, lisaks kaks hoolduskanalit veoautode ja busside teenindamiseks, sest märkimisväärse osa Lääne-Virumaa klientidest moodustavad just nende sõidukite kasutajad.