Ettevõtte müügitulu oli eelmisel aastal 3,34 miljardit krooni, kahanedes aasta varasemaga võrreldes 1,6 miljardit krooni ehk ligi kolmandiku.

Enamik käibest tuli Leedust, kokku 1,76 miljardit krooni. Eestis ulatus käive 1,46 miljardi kroonini. Silberauto kontsernis töötas eelmisel aastal keskmiselt 697 inimest.

Ettevõte nendib majandusaasta aruandes, et 2008. aastal algas automüügi järsk langus, mille põhjuseks oli majanduslangusest tingitud tarbimisharjumuste muutumine.

2007. aastal maksis ettevõte 22,6 miljonit krooni dividende. 2008. aastal arvestatakse dividendide maksmisel, et eesmärk on arendada ettevõtlust, mitte raha välja võtta.

Silberauto põhiaktsionär ja juht on Väino Kaldoja, kes 2007. Eesti Ekspressis avaldatud edetabelis kuulus miljardäride esiviisikusse. Teised aktsionärid on OÜ Veerenni Autokeskus, Rein Jõelain ja Toomas Prikk.

Silberauto on peaesinduseks sellistele tuntud kaubamärkidele nagu Mercedes- Benz, Chrysler, Jeep, Dodge ja Mitsubishi.

Jaanuaris kirjutas Päevaleht Online, kuidas Silberauto kulude kokkuhoid on jõudnud uuele tasemele: töötajad ei tohi kontoris enda elektriseadmetega vett keeta ega mobiili akut laadida. Uudis jõudis ka Soome majandusajalehte Kauppalehti.