Leht mainib ära, et ettevõttes keelati ära isiklike elektriseadmete kasutamine: töötajad ei tohi laadida oma mobiiltelefone ega keeta kohvivett. Kohvisõprade ainsaks võimaluseks kohvi saada on soetada seda tasulisest kohviautomaadist.

Ettevõte põhjendab kohvivee keetmise keelamist sellega, et töötajate seadmed ei sobi ettevõtte elektrisüsteemiga ning on süsteemile seetõttu ohtlikud, toob leht välja.

Mercedes-Benzi, Mitsubishi, Dodge`i jt marki autosid maale toov ja esindav ettevõte teatas jaanuaris töötajatele kuni 50% suurusest töötasu vähendamisest. Lisaks palkade vähenemisele teatati töötajatele, et detsembri tulemuspalgad vähenevad tagantjärele 25%.

Päevaleht Online`ile teadaolevalt on ettevõtte töötajad avaldanud protesti palga tagantjärele tehtud kärbete osas ning ettevõtte püüab tekkinud olukorda juristide abiga lahendada.

Ettevõtte kõigi töötajate palgad alates sekretärist kuni juhtideni välja koosnevad põhi- ja tulemuspalgast. Töötajate pahameele on pälvinud suured palgavahed, mistõttu madalamapalgalised kardavad, et pärast 20-50% suuruseid palgakärpeid jääb nende palk absoluutnumbrites päris pisikeseks.

Silberautost ja ettevõtte juhist Väino Kaldojast on kirjutanud ka Eesti Ekspress. 2007. aastal hindas Ekspress tema isiklikuks varaks 2,5 miljardit Eesti krooni ning selle näitajaga platseerus Kaldoja hinnangulises jõukurite edetabelis viiendaks.