Mustamäe salong otsustati sulgeda, kuna Euroopas levinud turustuskontseptsioon iseseisvast müügisalongist ilma teeninduseta ei ole vastanud kliendi ootustele Eestis, teatas Silberauto.
Samuti eeldavad autoturu keerulised ajad kiireid ja kuluefektiivseid otsuseid ka diilervõrku puudutavates küsimustes.

Mustamäe teel asunud müügisalong oli AS Silberauto Eesti Ülemiste esinduse filiaal. Ülemiste põhisalongis on piisavalt müügi- ja teeninduspinda, mis hetkevajadused klientide heaks teenindamiseks ära katab.
Samuti on Ülemiste põhisalongi müügitulemused siiani moodustanud enam kui 80 protsenti Silberauto Tallinna piirkonna uute Mitsubishide müügist.

Otsus Mustamäe tee 46 asuva salongi sulgemiseks võeti vastu juba eelmisel kevadel. Tookord alustati ka läbirääkimisi uue salongi avamiseks Mustamäe piirkonnas, kus lisaks müügisalongile oleks ka autoriseeritud teenindus.
Tänases majandusolukorras on vastu võetud otsus uue salongi avamine esialgu edasi lükata.

Ajal, mil automüük langeb nii Eestis kui kogu Euroopas, tuleb tulevikku suunatud otsuseid teha ettevaatlikult.
Silberauto Ülemiste ja Mustamäe salongi juhataja Andres Pästlase sõnul on Ülemiste müügi- ja teenindussalong piisavalt heade võimalustega kõikide Mitsubishi praeguste ja uute omanike teenindamiseks.
“Silberauto ootab kõiki huvilisi Peterburi tee 50a aadressil asuvasse Ülemiste esindusse, mis jätkab nii uute kui kasutatud autode müüki ja hooldust,” lausus ta.

Kokku on Silberautol Eestis seitse Mitsubishi Motorsi autoriseeritud esindust.