See unistus on muutunud peaasjalikult aga miraažiks. Sel nädalal hakkas Choi firma WrkRiot-i probleemistik üldsusele järjest silma paistma. Nende endine turundusjuht tunnistas, et firma on maksnud oma töötajatele mustalt ning osadel juhtudel ei jõudnud palk üldse töötajateni. Samuti väitis ta, et Choi võltsis dokumente näitamaks, et tulemas on kompensatsioon. Sellest alates pole Choist midagi kuulda, kirjutas The New York Times.

Kuigi WrkRiot ei ole laiemalt tuntud, siis idufirma kollaps on raputanud Silicon Valleyt. Choi olukord võib olla ekstreemne, kuid paljud firmad on sarnases olukorras, kus töötajad tulid, et olla kõrvuti Mark Zuckerbergiga, kuid lõpetasid hoopis WrkRiot-i kõrval. Silicon Valley on alati kärme oma edulugusid tähistama, kuid reaalsus on, et väga paljud väiksed idufirmad, millest keegi kunagi kuulnudki pole, peidavad end samuti seal.

„Ainukeseks erandiks on, et väidetavalt oli tegu pettusega, sest tegelikult on pea igaüks, kes siin idufirmades tööd teinud on, kogenud põhimõtteliselt kõike, mis läks valesti WrkRiot-iga,“ ütles Semil Shah, idufirmade investor.