Silvano käive oli kolmandas kvartalis 15 miljonit eurot ehk 13,6% vähem kui eelmise aasta kolmandas kvartalis.

Ettevõtte puhaskasum kahanes aastatagusega võrreldes 38,4% 3,248 miljoni euroni. Aasta varem teeniti kolmandas kvartalis 5,27 miljonit eurot.

Üheksa kuu kokkuvõttes oli ettevõtte käive 45,6 miljonit eurot ehk 12% vähem kui mullu samal ajal. Puhkaskasum on aga selle aasta üheksa kuu kokkuvõttes kerkinud 12,6% 9,3 miljoni euroni.

Silvano märgib börsiteates, et aastaga on kontsern kärpinud tootmis-, turustus- ja üldhalduskulusid. Võrreldes 2015. aasta 9 kuuga vähenesid turustus- ja üldhalduskulud vastavalt 6,3% ja 27,6%. Personalikulud vähenesid 26,1% võrra. Töötajate arv suurenes tänavu 9 kuu lõpuks 1,7% võrra.

Silvano märgib, et üheksa kuu tulemusi mõjutas jätkuv majandussurutis kontserni peamistel turgudel Venemaal, Valgevenes ja Ukrainas.

"Varasemalt devalveerimiste ja kõrgete inflatsioonimäärade tõttu kannatada saanud ostujõud regiooni riikides püsib jätkuvalt madalal, tulevikuootused on pigem negatiivsel või neutraalsel poolel, seetõttu on keeruline näha suhteliselt kiiret majanduskasvu taastumist kõnealustes majanduspiirkondades," seisab ettevõtte juhatuse liikme Kati Kusmini allkirja kandvas börsiteates.