Soojuse piirhinda korrigeeritakse vastavalt Konkurentsiameti poolt kooskõlastatud hinnavalemile ning hinnakomponentide muutumisel muutub ka soojuse hind, teatas ettevõte.

AS Tallinna Küte toodab praegu orienteeruvalt 50 protsenti müüdavast soojusest oma katlamajades, kasutades selleks maagaasi. Ülejäänud osa ostab AS Tallinna Küte sisse Iru Elektrijaamalt, OÜ-lt Tallinna Elektrijaam, Adven Eesti AS-ilt ja väiksematelt tootjatelt.

Praegu toodetakse alternatiivkütusest ligi 30 protsenti müüdavast soojusest ja seda ostetakse sisse OÜ-lt Tallinna Elektrijaam, mis kasutab soojuse tootmiseks hakkepuitu ja turvast. Ülejäänud 70 protsenti soojusest toodetakse maagaasist. Sel sügisel algav küttehooaeg on viimane, mil soojuse tootmiseks kasutatava maagaasi osakaal on AS-i Tallinna Küte poolt müüdavas soojuses nii suur. Alates järgmisest aastast hakkab AS Tallinna Küte senisest enam sisse ostma alternatiivkütustest nagu jäätmed ja biomass, toodetud soojust, mis on ligi viiendiku võrra odavama hinnaga, kui maagaasist toodetud soojus.