“Tugevdame oma tippmeeskonda, sest lisaks suurele töövõimele on ehitussektoris ennekõike hinnas teadmised, oskused ja kogemused,” kommenteeris Skanska EMV juhatuse esimees Olle Horm.
Alar Kullisoni sõnul on tegemist tõsise väljakutsega, kuna paari aasta tagune “lõikuspidu” ehitusturul on läbi saanud.
“Olen veendunud, et tulevikus võidavad turgu just targemad ja tugevamad ning Skanska on minu arvates täpselt selline ettevõte,” ütles värske juhatuse liige.
Skanska EMV juhatuse liikme ametikohal septembrist tööd alustanud Alar Kullison on ehitusvaldkonnas tegev olnud paarkümmend aastat.
Aastatel 1989 – 1992 töötas Kullison Haapsalu KEK-is, alates 2001. aastast on ta AS Sanco ja hiljem AS Sanco Ehitus juhatuse esimees.
2002. aastast on Kullisoni ettevõtted teinud tihedat koostööd ka Skanska EMV-ga. Ta on projektijuhina osalenud muuhulgas TTÜ peahoone 4B korpuse, Iru Elektrijaama ja Audentese spordihalli ehitusel.
Tallinnas 1964. aastal sündinud Alar Kullison on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi ehitusteaduskonna ehitusinsenerina 1989. aastal.
Alates 1997. aastast kuulub ta Haapsalu Rotary klubisse.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis vastutab Skanska kontserni äritegevuse eest Eestis.
Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuuluv Skanska EMV AS on üks Eesti suurematest ehitusfirmadest, mille käive 2007. aastal oli 1,85 miljardit krooni.
Ettevõttes töötab ligi 400 inimest.