Smarten Logisticsi juhatuse esimees Mait Milleri sõnul on ettevõtte jaoks tegu väga olulise sündmusega, sest logistikafirma ei ehita just tihti omale uut logistikakeskust.

„Uus keskus hakkab teenindama olemasolevaid kliente ja annab meile võimaluse ka kliendibaasi laiendamiseks. Samuti võtame uues hoones kasutusele kaasaegsed, efektiivsed ja energiasäästlikud lahendused, mis võimaldavad Smartenil pakkuda parimaid logistikateenuseid Eestis,“ märkis Miller ja lisas, et logistikakeskuse ehituse ettevalmistus on läinud tõrgeteta ja keskus avatakse tuleva aasta alguses.

Ka Eventus Ehitus OÜ juhatuse liige Lauri Kaska ütles, et tööd on seni laabunud plaanipäraselt. „Lisaks ehitusele on meie rolliks ka rajatava hoone projekteerimine. Seni ongi rõhuasetus olnud hoone kavandamisel, et tagada parim lõpptulemus tellija ootusi ja vajadusi arvestades,“ lisas ta.

“Nurgakivi asetamise ajaks on meie koostöö tellija ja Eventus Ehitus OÜ-ga hästi käima läinud. Ettevalmistustööd mõlema partneriga on sujunud tõrgeteta ning siit on koos hea edasi minna,“ ütles Nordecon Betoon OÜ juhataja Mait Rõõmusaar.

Tallinn-Tartu maantee vahetusse lähedusse, Rae valda Rukki teele rajatava logistikakeskuse projekteerimistööde maht hõlmab ligikaudu 45 000 ruutmeetri suuruse kompleksi kavandamist. Ehitustöid tehakse esimeses etapis umbes 17 000 ruutmeetri suuruse netopinna ulatuses. Tööde lõpptähtajaks on jaanuar 2015. Lostikakeskuse ehitustööde kogumaksumuseks on ligikaudu 6,4 miljonit eurot ilma käibemaksuta.

2005. aastal asutatud Eesti kapitalil põhineva Eventus Ehitus OÜ peamisteks tegevusaladeks on ehituse peatöövõtt ja ehituse projektijuhtimine.

Nordecon Betoon OÜ on valdavalt betoonkonstruktsioonide projekteerimisele, ehitusele ja peatöövõtule spetsialiseerunud ettevõte, mis kuulub Nordeconi ehituskontserni.

AS Smarten Logistics on Eesti kapitalil põhinev suurim kolmanda osapoole logistika (3PL) teenusepakkuja Eestis. Ettevõte opereerib uutes ja modernsetes laohoonetes, mille üldpind koos valmiva logistikakeskusega ulatub üle 40 000 ruutmeetri.