?Piirkonnajuhina on mu eesmärk aidata kaasa SOK ettevõtete arengule Eestis ja teistes Baltimaades,? sõnas Leena Laitinen. Tallinnas tegutseb neli Prisma Peremarketit, millele lisandub lähiajal uus hüpermarket Lasnamäele. Samuti avatakse sel sügisel esimene Prisma Riias ning tehakse ettevalmistusi juba ka järgmise avamiseks, rendileping on sõlmitud esimese Prisma hüpermarketi rajamiseks Vilniuses.

Leena Laitinen jätkab AS Prisma Peremarket juhatuse esimehe ja tegevdirektorina ning alustab AS Sokotel juhatuse esimehena. Sokos Hotel Viru (ärinimega AS Sokotel) tegevdirektorina jätkab Kari Hiltunen.

SOK-kontserni senine Baltikumi piirkonnajuht Arttu Laine jätkab tööd samas kontsernis, asudes 1. augustist tööle Soomes Keski-Pohjanmaan piirkonna tarbijate ühistu tegevjuhina.

SOK ehk Soome Tarbijate Keskliit on juhtiv Soome kaubanduskontsern, millesse kuulub 22 jaemüügiketti, hotelli- ja restoraniketti üle Soome. SOK-kontserni tütarettevõtted Eestis on Sokos Hotel Viru, AS Prisma Peremarket ning Peugeot maaletooja ja edasimüüja Kommest Auto AS. SOK Eestis tegutsevate tütarettevõtete käive oli 2005. aastal 2,6 miljardit krooni, ettevõtetes töötab kokku 900 inimest.