Suur osa farmist, Anna Creek, müüakse ühele kohalikule farmerile.

Jutt käib 1,3 protsendist Austraalia territooriumist ehk 101 000 ruutkilomeetrist, kus kasvatatakse umbes 185 000 veist. Müügiprotsess on mitmel korral peatatud, kuna kardeti välismaist huvi.

99 protsenti legendaarse veisekasvataja S. Kidman ja Co. vara omanikest on tehtud pakkumise heaks kiitnud. Nüüd saadi riigilt heakskiit, et tehinguga võib edasi minna.

Rineharti ettevõte Hancock Prospecting ja Shanghai CRED tegid oktoobris 386,5 miljoni Austraalia dollari ehk 288,3 miljoni USA dollarilise pakkumise Outback Beef nimelise pakkujana. Hancock Prospectingile jääks kuuluma 67 protsenti varadest.

Varasemad hiinlaste tehtud pakkumised on Austraalia valitsus blokeerinud lähtudes julgeolekuohust. Kidmani varade müügiprotsess sai alguse 2015. aasta aprillis.

Ilma Anna Creeki veisekasvatuseta on müüdavaks territooriumiks 77 300 ruutmeetrit. Lisaks Anna Creekile läheb ka kohaliku farmeri Williamsi perekonnale The Peake nimeline maalahmakas.

Austraalia esirikka sõnul on paljuski igaühe enda teha, et saada rikkaks.

„Miljonäriks saamine ei ole monopol,“ ütles ta. „Kui tahate rohkem raha teenida, siis ärge istuge paigal ja vinguge, tehke midagi, et raha teenida – jooge, suitsetage ja sotsialiseeruge vähem. Kulutage rohkem aega tööle.“