Kui tahad Hesburgeris iga ostu juurde saada tasuta kohvi ja sellele lisaks veel tasuta saiakese, väikese jäätise või majoneesi, pead olema firma Platinum-kaardi omanik. Selle saamiseks aga pead kahe kuu jooksul vähemalt 48 korda Hesburgeris ostu sooritama ja kulutama kokku vähemalt 2652 krooni.

Boonuskaartide süsteem on Hesburgeri Eesti piirkonnajuhi Toomas Veersalu sõnul kahe aastaga hästi sisse juurutatud. Eestis on Hesburgeri boonuskaardi omanikke kokku 10 100. “Platinum-kaardi omanikke on kokku paarisaja ringis,” ütles Veersalu.

Peale eelmainitu on olemas veel kaks kaarti, Silver ja Gold. Kõik boonuskaardi omanikud saavad ka kuni viis protsenti allahindlust.

“Platinum-boonuskaardi oma-nik käib hamburgereid ja muud kiirtoitlustusele omaseid tooteid tarbimas keskmiselt iga päev,” ütles Veersalu.

Perearstikeskuse nõuandetelefonile vastanud arsti sõnul ei mõju säärane rämpstoiduga liialdamine organismile hästi. “Kindlasti tõuseb kolesterooli ja veresuhkru tase,” ütles ta ja lisas, et suurimad terve organismi hävitajad on friikartulid, majonees ja ketsˇup. “Kui valida selline toitumislaad, tuleb pöörata väga suurt tähelepanu liikumisharjumustele.”