2008. aastal sai Vivatex Tallinnalt intressidena 33,2 miljonit krooni, intressikulu oli siis 17,4 miljonit krooni, selgub Vivatex Holdingu 2009. aasta majandusaasta aruandest.

Vivatex Holding kasutas paar aastat tagasi Pelgulinna gümnaasiumi, Kristiine gümnaasiumi, 32. keskkooli, Laagna gümnaasiumi, Kalamaja põhikooli remondiks pikaajalist pangalaenu ja kontsernisisest laenu. Mullu maksis Vivatex pangale 5,9 ja U.S Securities Holding OÜ-le ligi 3,6 miljonit krooni intresse.

Pikaajalist laenu oli Vivatexil aastavahetuse seisuga üleval veel pangale ligi 370 miljonit ja emafirmale 22 miljonit krooni, selgub Vivatex Holdingu majandusaasta aruandest. Mõlema laenu tagasimakse tähtaeg on 2036. aasta ja intressimäär on vastavalt seitse ja 11 protsenti.

Koolide kinnistutele on seatud hüpoteek summas 442 miljonit krooni.

Tallinn andis koolid Sõõrumaa firmale 30 aastaks rendile, firma pidi koolid oma vahenditest remontima, kindlustama hooned, tasuma maamaksu, tehnilist valvet, hooldus ja - kapitaalremonti teatud perioodi järel. Vivatex võitis aastaid tagasi vastava konkursi, pakkudes toona odavaimat hinda 162,2 krooni ruutmeetri kohta, mida Tallinn kohustus firmale maksma. Hilisemad konkursid on andud tulemusteks ka 100 krooni ruutmeetri kohta.

Varem sõlmitud lepete odavamaks kauplemise soovi väljendas mullu praeguseks ametist lahkunud Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen.

Vivatex Holding näitas enda käibeks 2008. aastal 341 miljonit krooni, kuludest 320 moodustas ehitus. 2009. aasta käibeks näitaks Vivatex 11,5 miljonit krooni, kuludest ligi 11 miljonit krooni oli seotud kinnisvara halduse- ja hooldusega.

Vivatexi puhaskasum oli mullu 3,3 miljonit krooni ning koos varasemast kogunenud jaotamata puhaskasumiga kujunes aastavahetuseks jaotamata kasumiks kokku 37,4 miljonit krooni.

Samuti selgus aruandest, et Vivatex kandis mullu maha nõudeid 28 miljoni krooni eest.

Vivatexil on üks juhatuse liige, koosseisulisi töötajaid mullu ei olnud. Vajalikud kinnisvara haldamise tegevused ostab Vivatex sisse teistelt firmadelt.