Emori teostatava TNS Metrix'i uuringu andmetel hõivas eelmise nädala külastatavuse põhjal teise koha kuulutusteportaal Osta.ee ja kolmas oli Kuldne Börs, külastajate arv nädalas vastavalt 89 748 ja 70 307, teatas Soov Kirjastus.

Kuulutusteportaali Soov.ee väljaandja Soov Kirjastuse juhatuse liige Indrek Soom kinnitas, et tegemist oli kõigi aegade rekordtulemusega.

„Kunagi varem pole Soov.ee nädalakülastatavus nii kõrge olnud. Arvame, et otsus loobuda paberkandjal ilmuva kuulutustelehe väljaandmisest ning panustamine online-kuulutusteäri arendamisele, on olnud õiged sammud,“ sõnas Soom.

Ta lisas, et majanduse ja inimeste sissetulekute kasvu aeglustumine on mingil määral vesi online-kuulutusteäri veskile. „Juba täna on näha, et kuulutusi sisestatakse varasemast keskmiselt 20% enam. See kõik näitab, et online-kuulutusteturg on jõudsalt kasvamas,“ rääkis Soom.

Soov Kirjastus OÜ kuulub Norra päritoluga meediakontsernile Schibsted. Soov.ee omanikul on kuulutusteportaalid Eestis, Rootsis, Hispaanias, Prantsusmaal, Itaalias, Austrias, Sloveenias, Leedus, Lätis, Malaisias, Argentinas, Venezuelas, Mehhikos, Brasiilias ja Columbias.