Seni Tallinnas, Riias ja Vilniuses esindatud Sorainen on üks esimestest juhtivatest regionaalsetest advokaadibüroodest Euroopa Liidus, mis avas oma büroo Valgevenes, teatas Sorainen.

Soraineni juhtivpartneri Aku Soraineni sõnul avati Minski büroo tänu klientide kasvavale huvile Valgevene vastu. „Valgevene on paljude Lääne-Euroopa äriühingute jaoks täiesti avastamata ja suure perspektiiviga, sest Valgevene potentsiaalne turg on suurem kui kogu Baltikum kokku. Valgevene võimud on astunud viimasel ajal mitmeid samme, et muuta riigi ärikeskkond Euroopa Liidu ettevõtete jaoks avatumaks ja atraktiivsemaks ning meelitada ligi välisinvestoreid. Seetõttu on kasvanud ka nõudlus kvaliteetse õigusabi järele kohapeal,“ rääkis Aku Sorainen.

Äsja avatud Minski büroos töötab kokku neli advokaati ja juristi ja plaanis on veelgi laieneda. Büroo tööd juhatab Ameerika Ühendriikides õigusmagistri kraadi omandanud partner Maksim Salahub.

Minski büroo on spetsialiseerunud ettevõtete ühinemiste ja ülevõtmiste (M&A) nõustamisele ning finants-, pangandus-, kinnisvara- ja maksuõigusele ning laiemalt äri- ja kaubandusõigusele.

Advokaadibüroo Sorainen on ülebaltikumiline äri- ja kaubandusõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo, kus töötab üle saja juristi ja advokaadi. Sorainen on nõustanud enam kui 400 ettevõtte ühinemist ja ülevõtmist.
Advokaadibüroo Sorainen partnerid Eestis on Carri Ginter, Reimo Hammerberg, Kaido Loor, Karin Madisson ja Toomas Prangli ning juhtivpartner Aku Sorainen.