Soraineni Valgevene esinduse eest vastutava partneri Toomas Prangli sõnul on Minski bürool juba esimese aasta jooksul õnnestunud tõusta arvestatavaks õigusabiteenuse osutajaks Valgevene turul, teatas ettevõte.
„Esimese tegutsemisaasta jooksul oleme andnud õigusalast nõu sellistele rahvusvahelistele ettevõtetele nagu Bayer Consumer Care, Chezh Airlines, LOT, Toyota ning ka mitmetele Eesti ettevõtetele,“ ütles Prangli.

Valgevene turg on Prangli sõnul üha rohkem ennast avamas läände ning viimaste aastate jooksul on ärikeskkond oma võimalustega muutumas välisinvestoritele järjest atraktiivsemaks.
„Valgevene muutumisest annab tunnistust ka asjaolu, et Maailmapanga poolt avaldatud uuringus „Doing Business 2009“ arvati Valgevene 2008. aasta reformijate esikümne hulka,“ lisas Prangli.

„Eesti ja Valgevene vaheline kaubandus on elavnemas,“ kommenteeris Eesti konsul Valgevenes Jürgo Loo.
„Statistikaameti andmetel oli Valgevene 2008. aastal Eesti kaubanduspartner nr 13. Suurim kasv on olnud impordimahtudes – Valgevene oli eelmisel aastal Eesti kaubavahetuses 10. saatjariik. Ka Eesti toodete eksport Valgevenesse kasvas märgatavalt. Arvestades Eesti ettevõtjate kasvavat huvi uute turgude ning kasvavate võimaluste vastu investeerida Valgevene majandusse, on hea, et neil on Minskis vajadusel võimalik kasutada harjumuspärase tasemega õigusnõustamist,“ lausus Loo.

Soraineni Minski kontor on spetsialiseerunud ettevõtete erastamise ja ülevõtmise nõustamisele, finants-, pangandus-, kinnisvara- ja maksuõigusele ning laiemalt äriõigusele.
Esimese tegevusaastal asus Soraineni Minski kontoris tööle kümmekond juristi ja advokaadi.

Sorainen on integreeritud regionaalne äriõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo, mis pakub kõrgekvaliteetset õigusteenust nii välisinvestoritele kui ka kohalikele ettevõtjatele Baltikumis ja Valgevenes.
Käesoleval hetkel töötab Soraineni Tallina, Riia, Vilniuse ja Minski kontorites kokku üle saja advokaadi ja juristi.
2008. aasta detsembris omistasid The Financial Times ja Mergermarket Sorainenile Baltic Legal Advisor of the Year 2008 tiitli.
Jaanuaris nimetati Sorainen PLC Which lawyer? Law Firm Awards 2009 konkursil Baltimaade aasta advokaadibürooks ning sama tunnustuse sai Sorainen ka rahvusvaheliselt väljaandelt International Financial Law Review.