Lepasepp liitus Soraineniga oktoobris, 2006. aastal ning vastutab käesoleval ajal Soraineni Eesti kontoris ärilepingute meeskonna juhtimise eest. Samuti on ta tegev konkurentsi, tururegulatsiooni ning kohtuvaidluste meeskonna töös, teatas advokaadibüroo.

Lepasepp on osalenud mitmete avalik- ja eraõiguslike õigusaktide, seaduste ja määruste väljatöötamisel ning on Justiitsministri käskkirjaga määratud kohtutäituri asendaja ja kohtutäituri kordusatesteerimise eksamikomisjonide liikmeks.

Koos Lepasepaga suureneb Soraineni partnerite arv Eestis seitsmele – lisaks temale on partneriteks Carri Ginter, Reimo Hammerberg, Kaido Loor, Karin Madisson ja Toomas Prangli ning juhtivpartneriks Aku Sorainen.

Sorainen on integreeritud regionaalne äriõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo, mis pakub õigusteenust nii välisinvestoritele kui ka kohalikele ettevõtjatele Baltikumis ja Valgevenes.

Käesoleval hetkel töötab Soraineni Tallina, Riia, Vilniuse ja Minski kontorites kokku üle saja advokaadi ja juristi.

2008. aasta detsembris omistasid The Financial Times ja Mergermarket Sorainenile Baltic Legal Advisor of the Year 2008 tiitli.