Kommest Autokeskused OÜ juhatuse liige Meelis Telliskivi sõnul on SsangYong Euroopas üks kiiremini kasvavaid automarke, seda eriti Hispaanias ja Saksamaal. „Ka Eestis on SsangYong’i vastu huvi ja müük oluliselt kasvanud, mistõttu oli viimane aeg avada SsangYong’i spetsiaalne keskus,” tähendas Telliskivi.

„Siiani on SsangYong Balti riikides jaganud müügisalongi teiste automarkidega, kuid täna saame rääkida esimesest, spetsiaalselt SsangYong’ile kohandatud müügisalongist,” sõnas Telliskivi.

Varem müüs Kommest Autokeskused OÜ SsangYong sõidukeid Tallinnas koos Peugeot sõidukitega samas kõrval asuvas keskuses.

Sõpruse pst 153 asuv, 1500m2 suurune autokeskus koosneb müügisaalist, administratiivosast ning 700m2 suurusest kasutatud autode salongist.


Eripärase puitliim konstruktsiooniga hoone on ehitatud 1994. aastal. Keskuse projekteeris arhitekt Urmas Lõoke.

SsangYong on keskendunud 4x4 maasturite ja mahtuniversaalide tootmisele.
SsangYongi mudelitest on Eestis enimmüüdud maastur Rexton II. Lisaks on tootevalikus maastur Kyron ja mahtuniversaal Rodius. Möödunud aastal tõi SsangYong turule ka eelkõige noortemale generatsioonile suunatud, oma kõige väikseima maasturi Actyon’i.

1954. aastal Lõuna-Koreas asutatud kontsern teeb rahvusvahelisel autoturul kõige tihedamat koostööd Mercedes-Benz’iga – nii sõidukite mootorid kui käigukastid on valminud koos MB kontserniga.

SsangYong sõidukite edasimüügi ja hooldusega tegeleb kokku kuus automüügikeskust Tallinnas Mustamäel ja Sikupillis ning Tartus, Pärnus, Paides ja Kadrinas.

Kommest Autokeskused OÜ annab tööd üle Eesti kokku 160 inimesele.