Star FMi hommikuprogramm algab igal äripäeva hommikul kell 6 ja kestab kuni kella 9.30ni. Lisaks juba tavapärastele uudistele igal täis- ja pooltunnil ning majandusuudistele lisanduvad hommikuprogrammi ka spordi- ja liiklusuudiste blokid, intervjuud päevakangelastega ja ajalehtede ülevaade. Igal hommikul on kolmveerandtundidel eetris päevakommentaar, mille koostab Enn Eesmaa.

Esmaspäeviti ja teisipäeviti on saatejuht TV3 "Seitsmeste uudiste" ja autorisaate "Lõppmäng" reporter Märt Treier, kolmapäeviti ja neljapäeviti äratab kuulajaid Priit Põiklik ja reedel võtab nädala kokku TV3 uudistetoimetaja Enn Eesmaa.

Põiklikul on ka varasem raadiotöö kogemus, sest aastatel 1994-1996 oli ta Eesti Raadio Tartu stuudio toimetaja ning aastatel 1997-1998 Eesti Raadio avalike suhete juht. Raadiosaateid on ta teinud ka hiljem.

"Meie otsus alustada tõsiseltvõetava, kuid samas meelt lahutava ja informatiivse hommikuprogrammiga lähtus tänasest Eesti raadiomaastiku olukorrast," ütles raadiojaama Star FM peadirektor Sven Nuutmann. "Kuna Eesti raadioturul on osalejaid rohkem kui raha, ei suuda keegi pakkuda huvitavat ja tõsiseltvõetavat nn kvaliteetprogrammi, sest raha vähesus välistab võimaluse kaasata raadiotegemisse oma ala suuremaid professionaale."

Nuutmann teatas ETAle, et Star FM otsustas turul valitseva olukorra ära kasutada ja investeerida inimestesse. "Seetõttu saame nüüdsest pakkuda väga head hommikuprogrammi neile, kes janunevad hommikuti informatsiooni ja uudiste järele ning soovivad kuulata head muusikat," ütles Nuutmann, kelle sõnul investeeritakse sel aastal uue hommikuprogrammi käivitamiseks ligi miljon krooni.