"Telekomisektori ühe juhtiva ettevõttena tahab Starman anda oma panuse, et Eesti edu internetiseerumise vallas ei saaks möödanikuks, vaid pidev areng jätkuks," märkis Kern selgitades põhjuseid, miks Starman liitus"Vaata Maailma" projektiga.

"Kui viimasel ajal on palju räägitud Eesti ühiskonna üha suuremast kihistumisest ja sellega kaasnevatest probleemidest, siis kindlasti on ka internetiühendusega kaasnev inimeste lihtsam juurdepääs infole ja kaasaegsele oskusteabele üheks faktoriks, mis aitab tagada ühiskonna ühtlasemat arengut," rääkis ta.

Vaata Maailma on Eesti ettevõtete ja riigi koostöös sündinud suurprojekt, mille eesmärgiks on suurendada oluliselt internetikasutajate arvu ning tõsta sellega Eesti elanike elukvaliteeti ja riigi konkurentsivõimet Euroopas. Vaata Maailma projekti algatasid üheksa Eesti juhtivat ettevõtet: Hansapank, Eesti Telefon, EMT, Eesti Ühispank, IBM, Oracle, Microlink, IT Grupp ja BCS. Firmad on lubanud kolme aasta jooksul investeerida internetiseerimisse rohkem kui 250 miljonit krooni, et koos riigiga viia Eesti internetikasutajate osakaal kolme aastaga Soomest mööda.