"Mina olen hommikuinimene, Peeter on ööinimene. Mina ei olnud kell 2 öösel enam väga rahulik, Peeter oli väga rahulik. Peeter ongi rahulik, see on suur pluss," rääkis Tiivas tänasel ostutehingu pressikonverentsil muigel sui.

Peale selle, et East Capital Explorerile imponeeris Kerni ja teise Starmani omaniku Indrek Kuivallik rahulikkus, jäi Tiivase sõnul investoritele silma ka Kerni ja Kuivalliku pühendumus Starmani arendamisel. "Nad ei ole sellesse ettevõttesse pelgalt raha investeerinud."

"Kui 1,5 aastat tagasi Eestisse kolisin, siis hakkasime ringi vaatama, mida teha. Inimene peab ju midagi tegema. Starman on kahtlemata Eesti üks huvitavamaid firmasid. Raha tuleb 24 tundi järjest. Isegi magamise ajal," kiitis Tiivas.

Aastaid tagasi oli Starman noteeritud ka Tallinna börsil. Praegu ei julge uuesti börsile naasmist lubada Tiivas ega Kern. "Täna on reede. Nädalavahetusel puhkame ning esmaspäeval hakkame koos Peetriga vaatama, kuidas Starmani jälle edasi arendada," lisas Tiivas.

Starmani asutaja ning juhatuse esimehe Peeter Kerni sõnul on tal hea meel, et selline rahvusvaheline investeerimisfirma nagu East Capital Explorer ettevõttesse investeerib ning Starmanis jätkuvaid kasvuvõimalusi näeb. “Vaieldamatult on Starman tänaseks tehnoloogiliselt kõige arenenum telekommunikatsiooniettevõte, kes suudab kõikjal oma võrgus üle Eesti pakkuda 150-megabitist internetiühendust,” ütles Kern. “Hiljuti turuletoodud STARbox võimaldab kogu meie kaabelvõrgus pakkuda Eesti parimate võimalustega kordustelevisiooni ja salvestusteenust ning suurepärase filmivalikuga videolaenutust.”

„Antud tehing on käesoleva aasta suurim ettevõtte ostu finantseerimise tehing ning SEB-l on väga hea meel selles kaasa lüüa. Sedalaadi tehingud on SEBi üks tugevusi. Meile teeb rõõmu, et tänase tehingu tulemusena liitub Starmani omanikeringiga Baltikumi üks suurimaid ja pikaajalisemaid välisinvestoreid East Capital, keda iseloomustab kõrge professionaalsus. Samuti on hea meel näha, et ettevõttes jätkavad selle asutajad, kellega meid ühendab enam kui kümneaastane viljakas koostöö. Ma soovin Starmanile edu!" kommenteeris tehingut SEB juhatuse esimees Riho Unt.

Robert Kitt, Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektor: "On hea meel näha, et antud tehing on teoks saanud meie toel. Swedbank aitab ettevõtetel investeerida Eesti majandusse igakuiselt üle 100 miljoni euro ning nimetatud tehing aitab meil püsida valitud kursil. Toetame tugevaid ettevõtteid ja perspektiivikaid ärisid ka edaspidi."

Tehing peab enne jõustumist saama Konkurentsiameti nõusoleku, see loodetakse saada ning ostu-müügitehing lõpule viia selle aasta 2. kvartalis.