Hind, millega klubi müüakse on 2 miljardit dollarit. See on miljardi võrra suurem kui analüütikud selle väärtuseks arvutanud olid. Vähem kui aasta eest arvati Clippersi väärtuseks olevat aga kõigest 430 miljonit dollarit. Toona oldi NBA klubidest 18. kohal. Esikohal oli New York Knicks 1,3 miljardi dollariga. Küsimus tekib, kui palju on Knicksi väärtus nüüd, pärast Clippersi tehingut?

2 miljardit on loomulikult ka läbi aegade kõige suurem summa, mida on NBA klubi eest välja käidud. Eelmine rekord sündis eelmisel kuul, kui Milwaukee Bucks osteti 550 miljoni dollari eest.

Põhja-Ameerika rekordist jääb siiski napilt puudu. Pesapalliklubi Los Angeles Dodgers, mis müüdi 2012. aastal maha 2,1 miljardi eest.

Maailma väärtuslikumaks spordiklubiks hinnati hiljuti Real Madrid 3,3 miljardi dollariga.

Ballmeril on varandust 20 miljardi dollari eest ning tema pakkumine lõi kõiki teisi. Teiseks jäi 1,6 miljardi dollariga investorite grupp, mille eesotsas oli muusikavaldkonna mogul David Geffen. Selles grupis olid ka Oprah Winfrey, Larry Ellison ja Steve Jobsi lesk Laurene Jobs.

Asi ei ole siiski lõplik. Nüüd peab keegi veenma ka Donald Sterlingut ennast. Ta saaks väga kena kasumi. Ta ostis toonase San Diego Clippersi 1981. aastal 12,5 miljoni dollari eest. Tänasesse ümber arvestatuna võidaks ta selle tehinguga 1,987 miljardit dollarit. Selle pealt tuleb tasuda ka maksud, mis jätaks mehele kätte 1,3 miljardit kasumit. Hiljuti rassistina häbiposti pandud mehele ei ole see summa sugugi paha „trahv".