Sutteri sõnul on tal hea meel näha juhatusega liitumas senist Eesti Energia strateegiadirektorit Margus Valsi, kes on andnud olulise panuse ettevõtte uuenenud strateegia väljatöötamisse. „Andres Vainola on energeetikaringkondades tunnustatud tippjuht, kelle varasem kogemus infrastruktuuride ehitamisega tegelevas Empower Groupis annab Eesti Energiale juurde tugeva kompetentsi keeruliste projektide elluviimise osas,” lisas Sutter.

Sutteri sõnul muutuvad koos juhatuse koosseisuga ka juhatuse liikmete vastutusvaldkonnad. „Olen seisukohal, et põlevkiviäris on tänases olukorras oluline arendusvaldkonna toomine kõrgeimale juhtimistasandile, aga nii sellest kui teistest aspektidest uue juhatuse koosseisu valikul saab rääkida pärast seda kui nõukogu on andnud ettepanekutele oma heakskiidu,” lisas Eesti Energia tulevane juht.

Lisaks uuele juhatusele asub detsembrist ametisse ka Eesti Energia uus finantsjuht, kelleks saab varasem Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees ning Premia Foodsi finantsjuht Andri Avila.

Uue juhatuse koosseisu kinnitamine läheb nõukogus hääletusele tuleval nädalal toimuval koosolekul.