Hetkel viibib Ossipenko ravil Tartu ülikooli kliinikumis, kuhu ta toimetati eelmisel nädalal, kirjutas venekeelne Delfi.

Venekeelse Delfi allika andmetel oli Ossipenkol ränk kopsupõletik ning seetõttu otsustasid arstid mehe kunstlikku koomasse viia.

Nõukogude ajal Karpaatidest Eestisse kolinud Ossipenko läks tööle miilitsasse ja jätkas tööd Eesti Vabariigi politseis. 1990-ndate lõpus tõusis ta Tallinnas Ida politseiosakonna komissariks. Pärast 1999. aastal politseist koondamist läks Ossipenko tagasi Ida-Virumaale, kus sukeldus tee-ehitusärisse. Äri hakkas hästi minema. Kuid siis ilmusid kahtlused, et ta mängib kohaliku võimuga kokku.

"Olen konkursse võitnud vaid tänu sellele, et pole ehitanud Bahama saartele villasid, vaid investeerinud raha tehnikasse. Meil pole liisingut ja on konkurentsivõimeline tehnika. Mercedestega sõidavad prügiautode juhid," rääkis Ossipenko mullu septembris intervjuus Eesti Päevalehele.

"Minu ärisid on kontrollinud maksuamet, kaitsepolitsei, kõik, kes midagi kontrollida saavad. Nad said aru, et minu äri on aus ja läbipaistev, kus pole leida mingeid hämaraid saladusi," ütles ta toona.

Jaga
Kommentaarid