„Tehisintellekt toob lähiaastatel suuri muutusi enamikesse ärivaldkondadesse. Värbamisteenused pole mingi erand ja Skillificu asutajad seavad omamoodi standardi sellele, kuidas asju tulevikus tehakse. Meeskond on kogenud ja kõrgelt motiveeritud. Mul on neisse suur usk. Globaalse äri nullist ülesehitamine on suur väljakutse ning see nõuab pühendumist ja julgust. Mul on hea meel, et saan teha oma panuse Skillificu edusse“, ütles Aswani Skillificu pressiteates.

„Meil läks tõesti hästi ja täname kõiki oma idee toetajaid ja uusi investoreid. Kindlasti räägib ka see fakt enda eest, et Skillific oli Fundwise’i kõige kiirem startija. Esimene investeering tuli meile juba kaheksa minutiga ning ka lõpuspurt oli muljetavaldav“, lausus Skillificu asutaja ja tegevjuht Rainer Aunpu.

„Ühtpidi üllatuslik, aga teisalt täiesti mõistetav asjade käik, sest Skillific esindab tõeliselt head kombinatsiooni läbimõeldud kampaaniast, tugevast meeskonnast ning paljusid inimesi kõnetavast teenusest,“ kommenteeris Fundwise’i juht Henri Laupmaa.

Skillific on tehisintellektile tuginev oskustepõhine talendiotsingumootor, mis leiab kõikvõimalikest allikatest üles ja valib välja tööandja vajadustega kõige paremini sobivad kandidaadid. Süsteem aitab muuta töötajate otsimise palju kiiremaks ja lihtsamaks.