„Meil pole mõtet oma programmiga võistelda nende omaga,” märkis A. Le Coqi juht Tarmo Noop. „Tekkis küsimus, et milleks me seda kõike teeme – telgi ehitamine, tehnika ja pidamine on meile kõvasti maksma läinud. Umbes seitsmekohalise summa kirjutasime Eesti kroonides igal aastal maha.”

Kuna Õllesummeri programm on muutunud ja üritus on õllest kaugenenud, siis jättis ka Saku õlletehas sama suure kulutuse sel aastal tegemata. „Meie telki külastavate inimeste arvu ootused ei täitunud varasematel aastatel ja investeering ei olnud enam otstarbekas,” kommenteeris Saku õlletehase müügidirektor Margus Kastein. Ka nendel kulus oma telgi ja programmi pidamisele kroonides vähemalt seitsmekohaline summa ürituse kohta.

Õlu voolab siiski festivaliterritooriumil edasi ja õllesõber päris kuivale ei jää, sest tootjad on kesvamärjukese kraanid siiski üles sättinud.

Vahetult enne festivali kukkus ära ka Õllesummeri peaesinejana reklaamitud The Cranberries, kellele otsitakse pingsalt väärilist asendust. Nimelt tühistas bänd Eesti esinemise, kuna laulja isa tervis hakkas streikima.