„Püüame sel aastal Tivoli Tuurile konkurentsi pakkuda. Vaatame, kuidas esimene aasta välja kukub,” kommenteeris plaane Pärnu Rannapargi tegevjuht Margus Kaasik. „Mis puutub atraktsioonidesse, siis peaksime olema Tivoli Tuuriga võrdsed,” ütles ta Eesti Päevalehele.

Veerev Wonderland alustab 5. mail Valgas ja lõpeb 28. augustil Pärnus. Kokku läbib tuur 15 Eesti linna, sealhulgas ollakse Pärnus ja Tallinnas kaks korda ning esmakordselt jõuab lõbustuspark ka Hiiumaale.

Kokku on Veereva Wonderlandi tuuril 22–23 eri atraktsiooni. Ühe atraktsiooni pilet maksab tema sõnul 30 krooni, viiekordne pilet 140 krooni ning kümne korra pilet 250 krooni.

Tivoli Tuuri peakorraldaja Lauri Viikna on uue üritaja plaanidest teadlik. „Konkurents on alati teretulnud, kui see viib majandusharu tervikuna edasi. Mind nad ei sega, las proovivad,” kommeteeris Viikna konkurendi teket. Sel suvel juba kümne aasta juubelit pidav Tivoli Tuur tuleb Viikna kinnitusel kõigi aegade suurim ning atraktsiooni- ja üritusterohkeim.