Jaotamata kasum oli koos viimase kasumiga ligi 15 miljonit eurot, selgub ettevõtte aastaaruandest. Ettevõtte varad olid aastavahetuseks 15,2 miljonit ja omakapital 14,9 miljonit eurot.

Bilansipäeva seisuga oli ettevõttel osalus 14 ettevõttes, teiste hulgas 33,3 protsenti Maren Kinnisvaras, mille ülejäänud omanikud on Indrek Prants ja Armin Kõomägi. Neile kolmele kuulub ka logistikafirma Smarten. Mansbergi varandus oli Äripäeva eelmise aasta andmetel 15,4 miljonit, Prantsil 12,8 miljonit ja Kõomäel 9,9 miljonit eurot.

Juuli lõpus tuli teade, et Bauhofi ja MyFitnessi praeguste ja endiste juhtide ning nõustajate loodud ettevõte MyInvest Estonia OÜ ostab ettevõtted Rootsi erakapitalifondilt välja. MyInvest Estonia uute aktsionäride ring ei ole veel lõplikult selge ja kujuneb järgneva paari kuu jooksul. Samal ajal on juba teada, et omanikeringis on tuntud Eesti ettevõtjad. Nimekaimana toetab investeeringut Indrek Prantsi, Armin Kõomägi ja Sven Mansbergi ühisettevõte Nemor Invest, kellest saab MyInvesti suurim aktsionär.