Swedbanki juhitud pankade sündikaati kuulusid lisaks sündikaadi juhile SEB Läti, SEB Leedu, DnB NORD Läti ja Swedbank Private Debt Fund.

SIG asutajad omandasid tehingu käigus investeerimisettevõtte Askembla osaluse SIG-s ja müüsid oma osaluse juhtivas spordiklubide ketis MyFitness. SIG sajaprotsendiline omanik on OÜ H&F, mis kuulub võrdsetes osades Eesti ettevõtjatele Anti Kallele ja Are Altrajale. MyFitness kuulub tehingujärgselt Skandinaavia investeerimisettevõttele Askembla.

Kalle ja Altraja konsolideerisid SIG-i ühtlasi kõik neile kuuluvad spordiga seotud ärid, teiste seas Nike kaubamärki Balti riikides esindava AS-i Jalajälg ja selle Läti tütarettevõtte SIA Vivasport.

SIG konsolideeritud käive moodustas esialgsetel andmetel 2009. aastal 930 miljonit krooni.

SIG-i juhatuse liikme Anti Kalle sõnul on täieliku äri- ja finantstegevuse restruktureemiskokkuleppe sõlmimise näol tegemist 18 kuud kestnud läbirääkimiste tulemusega, millega kõik osapooled on rahul.

SIG juhatuse liikme Are Altraja sõnul ootab ettevõte 2010. aastal turuolukorra stabiliseerumist. "Käive näitab 2010. aasta lõpuks objektiivselt veel kerget langust, sest oleme sulgenud märkimisväärse osa poode ega konsolideeri SIG-i enam meie Venemaa tegevusi, kuid meie jooksvad tegevused on selgelt plussis. SIG tahab 2010. aasta lõpetada ärikasumi arvestuses kindlasti plusspoolel," ütles Altraja.

2009. aasta algusest alates on SIG töötajate arv vähenenud 645 inimese võrra, kaupluste arv on vähenenud 56 ja opereeritavate ruutmeetrite arv 17 000 ruutmeetri võrra. Neljas riigis tegutsev ettevõte annab täna tööd 986 inimesele ning opereerib 106 kauplusega.

1995. aastal hulgikaubandusärist alguse saanud Sportland International Group on Baltikumi juhtiv spordi- ja vabaajakaupade müüja ning turustaja. Gruppi kuuluv AS Jalajälg on Nike kaubamärgi ametlik esindaja Balti riikides.