Kaardiga saab teha tehinguid, milleks on seni vaja läinud krediitkaarti – näiteks teha oste välismaistest internetipoodidest, broneerida hotellikohti ja lennupileteid või rentida autot, teatas pank.

Swedbanki arveldustoodete valdkonnajuhi Kai Voore sõnul on uus kaart seotud kliendi arvelduskontoga ehk kaardiga on võimalik kasutada ainult oma pangaarvel olevaid vahendeid.

“Meie kliendid on seda kaarti oodanud ja tänasest on meil heameel seda kõigile soovijatele ka pakkuda. Lisaks võimalusele hankida Eestis vastavatud iTunes muusikapoest meelepärast muusikat või teha sisseoste Amazonist, annab uus kaart klientidele välismaale reisides valikuvabaduse maksta sihtkohas kas krediitkaardiga või uue krediitkaardi omadustega deebetkaardiga,” selgitas Voore.

Uut kaarti saab tellida internetipangast, samuti saab seda teha klienditoe telefonil 6 310 310 või pangakontoritest.
Kogu oktoobrikuu jooksul on huvilistel võimalik oma senine deebetkaart tasuta uue vastu välja vahetada ja sajale kliendile teeb pank loosi teel ka kingituse. Deebetkaart Plussi väljastatakse MasterCard-ina, kaardi kuutasu on 1,28 eurot.

“Et ostud internetist oleksid võimalikult turvalised, pakume koostöös Visa ja MasterCard-iga oma kaartidele Verified by Visa ja MasterCard Secure programme, mis lisavad kaardiga internetist ostmisel turvalisust,” märkis Voore.
“Programmi kasutamiseks tuleb klientidel oma Deebetkaart Pluss või krediitkaart Swedbanki internetipangas programmiga liita, mille järel kaart ongi internetist ostude tegemiseks kaitstud."