Ametlike allikate suud sulguvad, kui küsida Anton Uustalu, Eesti Telekomi siseinfo abil tehtud aktsiatehingute ja mehele esitatud siseinfo kasutamise kahtlustuse kohta. Swedbank Eesti peadirektor Priit Perens nentis Äripäevaga rääkides, et tema lauale ei ole Põhja politseiprefektuurist ega ringkonnaprokuratuurist ühtki teadet Anton Uustalu kinnipidamise kohta jõudnud. Samas kinnitas ta, et Uustalu - üks umbes 1000st Swedbank Eesti keskkontori töötajast - oli nende juures ametis veel hiljaaegu, kuid praeguseks on lahkunud, kirjutab Äripäev.

Põhja ringkonnaprokurör Maria Sutt ütles, et teine Antoniga samal ajal siseinfo kasutamise kahtlustuse saanud endine pangatöötaja Dmitri (29) lasti eelmise kolmapäeva hommikul, umbes ööpäev pärast kinnipidamist koju. Uustaluni jõudmisest, tema osalusest arvatavas kuriteos ja võimalikest suhetest Dmitri Vassiljeviga, kes hiljuti samuti samalt prokurörilt siseinfo kasutamise süüdistuse sai, ringkonnaprokurör Sutt ei räägi.

SEB Enskilda endine finantsanalüütik Dmitri Vassiljev ja tema naistuttav teenisid TeliaSonera AB ülevõtmispakkumisega seotud siseinfot kuritarvitades ebaseaduslikku tulu 1,5 miljonit krooni, mis on kohtu poolt arestitud.

Siseinfo kuritarvitamise eest leppis prokurör Vassiljeviga kokku rahalises karistuses. Maksimaalselt saab määrata kolmeaastase vabaduse kaotuse. 5. novembril läks materjal prokuratuurist kohtusse. "Mitte kunagi varem ei ole Eestis siseinfo kuritarvitamise asi kohtusse jõudnud," ütles finantsinspektsiooni juhatuse liige Kilvar Kessler.