Mida nendes restoranides ja kõrtsides pakutakse, et sadade Tallinnas ja Eestis tegutsevate restoranide, kohvikute, kõrtside ja vinoteekide hulgast just nemad võitjateks valiti?

Võtsime fotoaparaadi ühes ning käisime kolmes põnevamas kohas uudistamas menüüd, intejööri ning toite. 

Parima pererestorani Hõbelusikas 2012 - restoran OKO

MenüünimetusHind
KALASUPP – kalaleem,vutimuna5,5
SIGARID - ulukiliha, kadakamarjad, sketch-up, seesamituhk6,5
VEISEPÕSK – kadakamari, kartuli võikreem, spinat ja minipeet12,5
TURSAMARI - praetud, maapirn, lõssivaht, kaerahelbed, sidruni confit14
KITSEJUUSTU BRÜLEE - õunakreem4,9
vEISEPÕSK – kadakamari, kartuli võikreem, spinat ja minipeet4,9

Parima restorani Hõbelusikas 2012 - restoran DOMINIC

MenüünimetusHind
Siiakala tartar ja siiamari pošeeritud muna ja röstsaiaga8
Kreemine teosupp peterselli ja küüslauguga7,5
Praetud hanemaks briošši ja astelpajumoosiga16
Coq au Vin pestorisotto ja ahjutomatiga10
Smooritud veisepõsk aedubade ja kartuli-selleripõreega15
Madalal temperatuuril küpsetatud lõhefilee kartulikreemi ja kalamarjaga14
Laimikook kreemise jogurtijäätisega4
Panna Cotta õunasorbeega4

Parima kõrtsi Hõbelusika 2012 võitja - pubi PÕRGU

MenüünimetusHind
Küpsetatud searibid5,5
Põldoad ürtidega2,9
Kalasupp3,7
Suitsupardisalat6,5
Grillitud seakaelakarbonaad täidetud ahjukartuli, köögiviljade ja punapeedikastmega8,3
Lamba hakk-kotlet praetud köögiviljade ja rosmariinikastmega8,9
Šokolaadi-mandlikook vaniljeplombiiriga4