Järvenpää pool kahepereelamust koosneb Kauppalehti teatel seitsmest toast, kolmest käimlast, basseinist, rõdust, terrassist, merevaatega saunast jms. Lisaks tuleb kahe autokohaga garaaž ja oma paadisild. Sajandivahetusel ehitatud kahepere-elamu müüdavas pooles on pinda 262 ruutmeetrit.

Luksusliku eluaseme ostmiseks peaks ajalehe hinnangul olema aga vähemalt miljon eurot vaba raha. Kaks nädalat tagasi netioksjonile pandud majapooliku hind oli eile õhtuks tõusnud 0,9 miljonini ning aega pakkuda on veel esmaspäeva pärastlõunani.

Kauppalehti uuris Järvenpää firmade majanduslikku seisu ning leidis peamiselt kahjumeid ja pankrotte. Leningrad Cowboysi samanimeline taustafirma sai tunamullu 357 000 eurose kahjumi ning aasta varem koguni 1,3 miljoni euro suuruse kahjumi. Mulluse majandustulemuse kohta ei ole firma veel aruannet esitanud.

Kahjumis on ka Järvenpää toitlustusega tegelev ettevõte Trinity Foods. Mullu läks pankrotti teine toitlustusäri Eatz Restaurant ja kolm aastat varem lõpetas kahjumiga tegevuse kolmas söögikohta pidanud firma Scotland Food. 2012. aastal läks pankrotti ka Harley-Davidson mootorrattaid müünud H-D Center.