Ja tõepoolest, kui varem tegutsesid kinod nime all Cinamon Operations OÜ, siis nüüd on selleks Saturn Investments OÜ. Kui Cinamon Operationsi põhitegevusala on kinofilmide linastamine, siis Saturn Investmentsil kinnisvara üürile andmine ja käitlus.

Mõlema ettevõtte juhatuse liige Tatiana Tolstaya vastas Ärilehe pärimisele, miks ja millal selline muutus on tehtud, ühe lausega: „Nimetatud muutused on tehnilised ega kuulu meedias kommenteerimisele.“

Päev pärast loo algset ilmumist, 14. juuli õhtul pärast tööpäeva lõppu edastas Tatiana Tolstaya õienduse, milles märgib, et Ärilehe lugeja kahtlustused kahjustavad Cinamoni mainet. Ta selgitas kirjas, et Cimanon Group tegeleb pidevalt grupi struktuuri optimeerimisega, et tegevuskulusid vähendada.
Tolstaya lisab, et Saturn Investments on olnud seotud kinotegevusega. Juba alates 2013. aastast on ettevõttel leping Imax Corporationiga. Eelmise aasta novembris laiendati IMAXi bränd ka T1 kinole ning sellega on seotud ka operaatorfirma muutus.

Tolstaya toonitas digiallkirjastatud õienduses, et Cinamon on rahvusvaheliselt tunnustatud neljas riigis tegutsev kinokett, mis annab tööd 150 inimesele. Eestis annab kinokett tööd 69 inimesele ning Covid-19 pandeemia ajal ei ole neist kedagi koondatud. Tolstaya toonitas, et ainuüksi Eestis tasus Cinamon oma tütarettevõtetega eelmisel aastal maksudena miljon eurot.

Cinamon Operations Estonia OÜ-l on Krediidiinfo andmetel üks kehtiv maksehäire, mille suuruseks on kuni 320 eurot. Tänase seisuga on ettevõtte maksuvõlg 2502 eurot.

2011. aastal asutatud Saturn Investmentsil on maksu- ja tolliameti andmetel maksuvõlg summas 8088,72 eurot.

Cinamon Operations Estonia OÜ tegelikud kasusaajad on 70% ulatuses Maltal registreeritud Antelope Trustees Limited ning 30% ulatuses Tatiana Tolstaya.

2011. aastal asutatud Saturn Investments OÜ juhatuse liige on Tatiana Tolstaya, omanik ning tegelik kasusaaja on Maltal registreeritud Antelope Trustees Limited.