Diivaniparadiisi juhatuse esimees Ahti Rattasep ütles, et ettevõte otsustas avada Tähesaju Citys kaupluse, kuna selles piirkonnas arvestatavat mööblikauplust varem ei olnud ning tegemist on hea asukohaga, millel arvukas elanikkond.

„Samuti ootame kliente Piritalt ja Viimsi kandistki. Arvame, et Tähesaju City kontseptsioon õigustab ennast igati, sest kliendid saavad valida erinevate firmade vahel. Tähtsaim on klientide soovid selles piirkonnas ära tabada ja õige sortiment leida ning püsiklientide tekkimine. Kaubanduspinda on meil seal teistest esindustest rohkem – 1000 ruutmeetrit. Sellest suurem on vaid Tartu esindus, kus meil on enda hoone,“ lisas Rattasep.

Home4you Sisustuskaubamaja turundusspetsialist Liisi Haug sõnas, et Tähesaju Citys kaupluse avamine oli ajendatud nende poe puudumisest selles piirkonnas. „Samuti puudub täna Lasnamäel väljakujunenud kaubanduskeskuse piirkond. Arvame, et selleks võiks saada Tähesaju City. Tegemist on meie keti suurima ja laiemat valikut pakkuva kauplusega, millel kaubanduspinda 3000 ruutmeetrit,“ lisas Haug.

Hektor Light juhatuse esimees Ürjo Jõks kinnitas, et Tähesaju Citys avatud kauplus on keti kõige värskema valikuga ning suurima ehk 220 ruutmeetrise kaubanduspinnaga. „Tähesaju Citysse kolimine oli selgelt Lasnamäe rahvale lähemale tulemine ning neile mugava, kodulähedase ostuvõimaluse pakkumine,“ lisas Jõks.

Sistus5 esindaja Egon Kärema sõnul otsis ettevõte juba ammu võimalust avada oma kauplus Lasnamäel, kuid seni on see jäänud sobiva kaubanduspinna puudumise taha. „Arvestades, et Lasnamäel pole teisi tõsiselt võetavaid keskusi, siis soovime ja ootame loomulikult Tähesaju City kujunemist lasnamäelaste ostuharjumuste keskuseks ning teades, kui palju on selles piirkonnas elanikke, võiks sellest kujuneda Tallinna üks atraktiivsemaid ostupiirkondi,“ lisas Kärema. Sisustus5 mahutab end ära 800 ruutmeetrile.

Common mööbliäri tegevdirektor Margus Guitar ütles, et ettevõte plaanis juba ammu avada mõnes Tallinna kaubanduskeskuses veel ühe kaupluse ning sobiv lahendus leiti Tähesaju Citys. „Oleme tegutsenud mööblimüüjate turul üle 15 aasta ning uue kaupluse avamisega Tähesaju Citys soovime pakkuda mööbliostjatele sobivaid lahendusi mõistliku hinnaga,“ lisas Guitar. Common mööbliäril on Tähesaju Citys 857 ruutmeetrit kaubanduspinda.

Tähesaju City nime kandev 100 000-ruutmeetrise kaubanduspinnaga kompleks kerkib Mustakivi ja Laagna tee ristmikule. Lasnamäe kanali äärde kerkiva kompleksi esimene etapp kaubanduspinnaga 35 000 ruutmeetrit valmib selle aasta augustis, teine etapp kaubanduspinnaga 35 000 ruutmeetrit plaanitakse valmis saada järgmise aasta jooksul ning kolmas etapp kaubanduspinnaga 30 000 ruutmeetrit plaanitakse avada 2010 – 2011.
Tähesaju City sai oma nime meteoriidikillu kukkumisjäljest, mis piirkonnas avastati ja mille järgi on kaubandus- ja meelelahutuskompleksi läbiv tänav nimetatud Tähesaju tänavaks.